Ajankohtaista

Syksyn kurssit löytyvät nyt netistä – tutustu tarjontaan!

8.6.2021

Vanajaveden Opiston syksyn 2021 kursseihin pääsee tutustumaan nyt verkossa. Kurssit löytyvät nyt siis VOPin omilta sivuilta, ja niihin tutustuminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi. Aiemmin kurssit löytyivät vain erilliseltä ilmoittautumissivustolta, joille siirrytään edelleen VOPin sivuilta, mutta vasta ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen alkaa tuttuun tapaan elokuussa.

Kursseja voi myös hakea hakutoiminnolla asiaan liittyvällä aihesanalla tai vaikkapa opettajan nimellä. Kurssisivuilta löytyy myös erillinen valikko, jossa haun voi tehdä paikkakuntakohtaisesti. Paikkakuntavalikko tulee esiin, kun olet valinnut aiheen ja saat kurssilistauksen. Kannattaa tutustua sivuillamme myös mm. ilmoittautumisohjeisiin, maksuohjeisiin, kurssipaikan perumiseen ja alennuksiin.

Paperisiin kurssiesitteisiin voi tutustua paikallisissa kirjastoissa, Kastellissa ja Kumppanuustalolla, joihin ne toimitetaan kesäkuun aikana.

Nyt on hyvää aikaa tutustua uusiin nettisivuihin, kurssisisältöihin ja valita itselle sopivin harrastus kesän aikana! Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain yllättävää vai jotain ihan muuta?

Merkkaa jo kalenteriin!

VOPin ilmoittautumiset alkavat 10. ja 11. elokuuta! Ilmoittautua voi edelleen joko verkossa tai puhelimitse puh. 03 6581 800.

Huomioithan, että ilmoittautumisen alkamisen kellonaika on muuttunut aiemmista vuosista:

  • 10.8. klo 16–18 liikunta, tanssi ja sirkus
  • 11.8. klo 16–18 muut aineet
  • Aloituksen jälkeen ilmoittautuminen jatkuu netissä koko ajan ja puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Sivua päivitetty 8.6.2021 kello 15.31

Uusimmat uutiset

Ilmoittautumiset syksyn 2024 kursseille

Ilmoittautuminen syksyn kursseille avautuu ma 10.6.2024 klo 9. Poikkeuksena liikunnan kurssit (830-alkuiset) sekä musiikin kurssit, jotka avautuvat ke 7.8.2024 klo […]

Lue lisää

20.5.2024

Viva la Vappu – tule vappuetkoille Havinan kanssa!

Havinan vappuetkoja vietetään Idänpään torpalla lauantaina 27.4. klo 17. Luvassa on hyvänmielen karkelot kuoromusiikin parissa: mukana on niin poppia kuin […]

Lue lisää

18.4.2024

VOP-festivaali avaa kevään

Soiva kevään merkki, Vanajaveden Opiston VOP-festivaali helähtää jälleen lauantaina 13.4. eri puolilla Hämeenlinnaa. Kolmessa eri esiintymispaikassa voi kuulla bändejä, kuoroja, […]

Lue lisää

8.4.2024