Safka ja sali – polku ravintola- ja catering-alalle
Safka ja sali – polku ravintola- ja catering-alalle
Koulutus alkaa: 14.4.2025
Safka ja Sali on käytännönläheinen koulutus, joka valmentaa työskentelemään ravintolan asiakaspalvelutehtävissä.
Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintolan asiakaspalvelutehtävistä. Koulutuskielenä on suomi, joten auttava suomen kielen taito vaaditaan (A1.3). Hakijat haastatellaan.
Safka ja Sali on yksi ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valinnaisista, paikallisista tutkinnon osista (10 osp), joten jos koulutuksen jälkeen ala tuntuu kiinnostavalta, voit hakeutua suorittamaan muita tutkinnon osia tai koko tutkinnon.
Koulutukseen suoritetaan valinnat viikkojen 13-14 aikana. Haastateltaville lähetetään erikseen kutsut.