Safka ja Sali – polku ravintola- ja catering-alalle

Koulutus alkaa: 14.4.2025

Safka ja Sali – polku ravintola- ja catering-alalle

Safka ja Sali on käytännönläheinen koulutus, joka valmentaa työskentelemään ravintolan asiakaspalvelutehtävissä. Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintolan asiakaspalvelutehtävistä. Koulutuskielenä on suomi, joten auttava suomen kielen taito vaaditaan. Hakijat haastatellaan.
Koulutuksessa opitaan mm.

  • suomalaisesta ravintola-alasta ja sen erilaisista asiakaspalvelutehtävistä
  • suomalaiset työelämätaidot
  • vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • kunnostamaan ja somistamaan asiakastiloja eri tilaisuuksia varten
  • käyttämään kassajärjestelmää ja erilaisia maksuvälineitä
  • tunnistamaan ruoka-, leivonta- ja juomatuotteita
  • tekemään astiahuollon ja kestävän kehityksen työtehtäviä
  • ymmärtämään ravintola-alan sanastoa
  • toimimaan hygieniaohjeiden mukaisesti, hygieniapassi
  • tunnistamaan erityisruokavalioita
  • tutustumaan suomalaiseen ruokaperinteeseen ja työkulttuuriin
  • työssäoppiminen aidossa työympäristössä

 Safka ja Sali on yksi ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valinnaisista, paikallisista tutkinnon osista, joten jos koulutuksen jälkeen ala tuntuu kiinnostavalta, voit hakeutua jatkuvassa haussa suorittamaan muita tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

4 vk lähiopetusta ja 2 vk työpaikalla oppimista

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 20.1.—23.3.2025)

Seuraava koulutus alkaa: 14.4.2025

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500