Koulutuksessa saat valmiudet ammattimaiseen leivontaan ja konditoriatuotteiden valmistamiseen. Leipuri-kondiittorin vahvuuksia ovat luovuus, kädentaidot ja hyvä fyysinen kunto. Opiskelussa korostuvat hygieniaosaaminen, asiakaspalvelu ja työturvallisuusasiat.
Oppimisympäristönä toimii oppilaitoksen oma leipomo ja konditoria. Leipuri-kondiittorina työskentelet mm. leipomossa, paistopisteessä, kahvilassa ja ravintolassa.
Toteutussuunnitelma, elintarvikealan perustutkinto
Kaksoistutkinnon suorittaminen (ylioppilaaksi perustutkinnon ohella)
HOKS ja opiskelupolut
Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia tulee mm. oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista sekä työvaatteista ja -kengistä.
Hattelmalantie 8, A-rakennus ja Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella.