Työ- ja yöelämässä tarvitaan ammattilaisia, jotka hallitsevat monipuolisesti baarimestarin ja tarjoilijan työt ja jotka osaavat tuottaa yritykselle sen liikeideaan sopivaa lisäarvoa. Jos sinulla on alan perustutkinto (esim. tarjoilija) ja/tai työkokemusta anniskeluravintolasta ja intoa syventää osaamistasi, olet oikea henkilö hakeutumaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintoon.
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien hotellien ja ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa Sinulla on 6-8 lähipäivää kuukaudessa riippuen henkilökohtaisista opiskeluvalinnoistasi. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu keskimääräinen kesto on noin 1,5 vuotta.
Koulutusmaksu on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.