Opiskelijoiden tulevaan työllistymiseen kiinnitetään huomiota jo opiskeluaikana.

Työelämässä oppiminen on reitti työhön

Merkittävä osa opiskelijoistamme työllistyy työpaikkaan, jossa hän on opiskellut koulutusaikana. Työnantaja, tutustu tulevaisuuden tekijöihin ja tarjoa opiskelijoillemme mahdollisuutta tulla opiskelemaan yritykseesi opintojensa aikana koulutus- tai oppisopimuksella.   

Opiskelijoillamme on henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat, ja heillä on mahdollisuus opiskella työelämässä joustavasti. Voit hyödyntää myös oppilaitoksemme loma-aikoja ja palkata opiskelijan oppisopimukseen esimerkiksi yrityksesi sesonkiajaksi. Kesätyöpaikassa suoritetaan useimmiten yksi tutkinnon osa ammatillisesta koulutuksesta.

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaajille uraohjaajat@kktavastia.fi.

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme Ammattiopisto Tavastiassa omia rekrytointitapahtumia, ja osallistumme muiden toimijoiden järjestämiin tapahtumiin, kuten Tekijä-tapahtumiin. TAVASTIArekry-tapahtuma on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten yhteinen tapahtuma, jonka Ammattiopisto Tavastia järjestää kaksi kertaa vuodesta. Teknologiatiistai järjestetään syksyisin. Lisätietoa saat Tapahtumat-sivulta.

TaitavaRekry

Tavastian oma henkilöstöpalveluyritys TaitavaRekry välittää opiskelijoita ja muita työtä etsiviä työelämän saataville ja toisaalta varmistaa, että työnantajilla on käytettävissään osaavaa ja tarpeiden mukaista työvoimaa. Tutustu TaitavaRekryn palveluihin.

Uraohjaus

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ammattiopisto Tavastiassa toimii useita uraohjaajia, joista kolme työskentelee opiskelijoiden työllistymisen ohjauksessa: Taru Vierimaa vastaa opintojen päättymisvaiheen uraohjauksesta, Jaana Romo-Inkeri erityisen tuen opiskelijoiden työllistymisen uraohjauksesta ja Minna Tuominen vieraskielisten opiskelijoiden uraohjauksesta. He auttavat ja kohtaavat opiskelijoita, jotta opiskelijat pääsisivät hyvään alkuun työurallaan.

Lue lisää Tavastian uraohjauksesta tästä artikkelista.

Lahjoita stipendi opiskelijalle

Haluatko muistaa valmistuvia opiskelijoita? Voit lahjoittaa rahasumman, jonka avulla voimme myöntää opiskelijallemme stipendin.

Katso ohjeet lomakkeesta!

Lisätietoja antaa

Jaana Romo-Inkeri

Uraohjaaja
jaana.romo-inkeri@kktavastia.fi
+358449014430

Sivua päivitetty 2.7.2024 kello 11.04