Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus ja/tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan suurtalouden ammattikeittiössä oppisopimuskoulutuksena. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella koulutussopimuksella erikseen sovittaessa (maksullinen).
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä eri osa-alueilla, mm. ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Saat valmiuksia suunnitelmalliseen, vastuulliseen, laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan ammattikeittiön eri tehtävissä.
Koulutuksen hinta on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.