Yleinen

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa hakeutumisneuvontaa opinnoista kiinnostuneille

26.8.2024

Hakeutumisneuvonnasta saa apua sopivan opiskelualan löytämiseen. Uuden palvelun on tarkoitus helpottaa opintoihin hakeutumista.

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa hakeutumisneuvontaa puhelimitse, Teamsissa tai paikan päällä. Maksuttomaan neuvontaan voivat varata ajan kaikki opinnoista kiinnostuneet.

Puolen tunnin mittaisen neuvontatuokion aikana uraohjaaja keskustelee asiakkaan kanssa koulutusvaihtoehdoista ja neuvoo hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta ei velvoita asiakasta hakemaan opintoihin, mutta se antaa asiakkaalle tärkeää tietoa ja helpottaa opintoihin hakeutumista.

Hakeutumisneuvontaa tarjoavat uraohjaajat eivät anna opinto-ohjausta. Opintojen suorittamiseen tai opintojen sisältöön liittyvissä kysymyksissä neuvotaankin ottamaan yhteyttä alan opinto-ohjaajaan.

Uusi palvelu täydentää aiempia ohjaus- ja neuvontapalveluja. Hakeutumisneuvonnan lisäksi Tavastian ohjauspiste palvelee edelleen tuttuun tapaan opiskelijoita ja opinnoista kiinnostuneita.

Kiinnostaako sinua opiskelu? Tutustu Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin ja varaa aika hakeutumisneuvontaan Hakijalle-sivuilta!

Ohjauspisteen yhteystiedot: Tavastian Ohjauspiste

Sivua päivitetty 26.8.2024 kello 08.26

Uusimmat uutiset

F-pajan tilat taipuvat moneen

Ammattiopisto Tavastian yhteiset tutkinnon osat eli YTOPK-osaston käyttöön on remontoitu Hattelmalantien F-rakennuksen toiseen kerrokseen täysin uudet tilat eli niin kutsuttu […]

Lue lisää

27.8.2024

Ennätysmäärä vieraskielisiä opiskelijoita Tavastiassa

Ammattiopisto Tavastiassa on aloittanut paljon vieraskielisiä uusia opiskelijoita tänä syksynä. Tilastot elävät ja opiskelijoiden määrä kasvaa päivittäin. 22. elokuuta muuta […]

Lue lisää

26.8.2024

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa hakeutumisneuvontaa opinnoista kiinnostuneille

Hakeutumisneuvonnasta saa apua sopivan opiskelualan löytämiseen. Uuden palvelun on tarkoitus helpottaa opintoihin hakeutumista. Ammattiopisto Tavastia tarjoaa hakeutumisneuvontaa puhelimitse, Teamsissa tai […]

Lue lisää

26.8.2024