Tulossa on ainutlaatuinen tilaisuus, jossa kaksi todellista huippukokkia johtaa Tavastian henkilökunnasta koostuvia kilpailujoukkueita.
Molemmat joukkueet valmistavat kolme ruokalajia, ja jotta sinä, arvoisa asiakas, voit toimia kokkisodan tuomarina, tarjoilemme sinulle kuusi ruokalajia eli molempien joukkueiden menut.
Mielenkiintoiseksi kilpailun tekee se, että joukkueille on määrätty samat pääraaka-aineet.
Menu tulee sisältämään hienoja keväisiä raaka-aineita. Joukkueet valmistavat alkuruoan kotimaisesta kirjolohesta, jonka kanssa tarjoillaan esimerkiksi tuoretta piparjuurta, soijaa ja inkivääriä.
Pääruuan ankanrinta saa kaverikseen muun muassa viismaustetta, belugalinssejä, appelsiiniä ja kevätkaalia.
Jälkiruuan päätähti on raparperi, joka maustetaan vaniljalla ja kardemummalla sekä tarjoillaan jogurtin ja jäätelön kanssa.
Kapteeneina toimivat huippukokit, katso linkistä esittelyt:
Paikka: Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportissa Hattelmalantie 25
Aika: pe 26.4. klo 17.45 (alkumaljat klo 18.00)
Hinta: Peräti kuuden ruokalajin menun hinta on 60 €, sisältäen alkumaljan (alkoholiton). Menulle suunniteltu viinipaketti 28 €, saatavana myös alkoholiton juomapaketti 28€ (mainitse jo varauksen yhteydessä).
Pöytävaraukset ja mahdolliset ruoka-aine-allergiat ravintolat@kktavastia.fi tai puhelimitse 050 440 0960. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä.
Huom! Tässä tilaisuudessa ei valitettavasti voida huomioida kaikkia erityisruokavaliotoiveita, kysythän asian etukäteen.
Sivua päivitetty 19.3.2024 kello 11.17