Yleinen

Taitaja2017-kilpailusta pronssimitali Tavastiaan

15.5.2017

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma Taitaja2017 Helsinki – ammattitaidon SM-finaalit starttaavat tänään 15.5. ja päättyvät torstaina 18.5. Helsinki on täynnä tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajia. Nelipäiväinen tapahtuma koostuu SM-ammattitaitokilpailuista, yläkoululaisten kädentaitokilpailusta ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ammattitaitokilpailusta. Mestaruuksia ratkotaan yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla ja kilpailijoita on mukana yli viisisataa. Katso http://taitaja2017.fi/

Ammattiopisto Tavastiasta on tänä vuonna kaksi kilpailijaa matkailualalta. Ohessa kuvia ja tunnelmia tyttöjen kilpailusta. Ensimmäisen kilpailupäivän tehtävänä oli palvella matkatoimistoon saapuvaa asiakasta ja suunnitella hänelle toiveiden mukainen matkapaketti Helsingissä. Toisena kilpailupäivänä testattiin englanninkieltä, kun opastus/aktiviteetti suunniteltiin ja toteutettiin ulkomaalaisryhmälle. Kolmantena eli viimeisenä kilpailupäivänä kilpailijaparien tehtävänä oli luoda yrityshaastattelun pohjalta kuvallinen Power Point -esitys, jonka avulla esittelee yrityksen yleisölle. Veeran ja Emman kohteena oli mielenkiintoinen Helsinki Bike. Tytöt sijoittuivat loppujen lopuksi hienosti 3. sijalle. ONNEA!

 

 

Sivua päivitetty 15.5.2017 kello 15.10

Uusimmat uutiset

Vuoden 2024 tunnustukset työpaikoille on myönnetty

Ammattiopisto Tavastia on jo perinteiseen tapaan osoittanut tunnustusta hyville yhteistyötyöpaikoille. Tunnuksen saajaksi työntekijät ovat ehdottaneet työpaikkoja, joissa ollaan opiskelijalähtöisiä ja […]

Lue lisää

19.12.2024

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 26.10.–20.12.2024 välisenä aikana yhteensä 150 opiskelijaa. Heistä 10 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

19.12.2024

Kahvila-ravintola Punaportin toimintaa kehitetään opetus edellä

Kahvila-ravintola Punaportti toimii Tavastian ravintola-, catering ja elintarvikealan opiskelijoiden käytännön töiden oppimisympäristönä. Nyt sen toimintaa halutaan suunnata entistä vahvemmin näiden […]

Lue lisää

9.12.2024